2892 2971

Η εταιρία ΗΧΟΔΙΑΣΤΑΣΗ με την πολυετή πείρα της στο χώρο των δεξιώσεων συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία με μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων ώστε να κάνουν ακόμη και την πιο απλή εκδήλωση, σε κοσμικό γεγονός.
 
  • Διαθέτουμε μια ομάδα από έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες, που βρίσκονται κοντά σας  με προσωπική επαφή και επιμέλεια ώστε να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη.
 
  • Παρέχουμε τη δυνατότητα της μουσικής κάλυψης της εκδήλωσης σας, της ενοικίασης μηχανημάτων ηχητικού εξοπλισμού, φωτιστικών εφέ και λέιζερ, οπτικοακουστικών μέσων, πυροτεχνημάτων και πολλών άλλων υπηρεσιών που μπορούν να απογειώσουν ακόμη και την πιο απλή εκδήλωση.
 
Ο εξοπλισμός μας είναι αποκλειστικά και μόνο επαγγελματικός χωρίς απολύτως κανένα συμβιβασμό για κάτι λιγότερο μιας και θέλουμε πάντα να παρέχουμε το καλύτερο σε εσάς. Καθώς και είμαστε από τις λίγες εταιρείες  στο χώρο που διαθέτουν μηχανήματα «έκτακτης ανάγκης», για την περίπτωση βλάβης κατά την ώρα της δεξίωσης.
 
Μέσα στη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης η ΗΧΟΔΙΑΣΤΑΣΗ  είναι δίπλα σας με τιμές που ταιριάζουν στην εποχή μας ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας.  Δεν έχετε παρά να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας ώστε να οργανώσουμε παρέα το πλάνο για τη δεξίωση των ονείρων σας.
 
 
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μπουρλής Δημήτρης
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2102583292 / 6973398869
 
Με εκτίμηση,
ΗΧΟΔΙΑΣΤΑΣΗ